Novinky

Blog

Previous Next

Léto ve Zlaté Praze

Máme konec prázdnin a pomalu i konec letních dní.  Ale ještě než nám léto řekne úplné sbohem, je stále čas navštívit terasu Zlaté Prahy a užít si panoramatický výhled na Staré Město, Pražský hrad i Letenské sady. Tak neváhejte a stavte se třeba jen na drink.

 A jak jsme si ho užili my? Sepsali jsme pro Vás několik nejzajímavějších událostí.

V červnu se ve Zlaté Praze sešlo čtyřicet úspěšných dam, a to u příležitosti prémiového setkání Business Woman Breakfast. Každé setkání je již tradičně zaměřeno na mezníky kariéry význačného hosta z oblasti byznysu. Tentokrát se dámám představil Jim Cusumano, úspěšný podnikatel, inspirativní speaker a autor mnoha odborných a byznysových publikací. Ve své přednášce se zaměřil na postupy, které vedou nejen k vyšší produktivitě, ale i celkově lepší kvalitě života.

V červenci se nám podařilo úspěšně dokončit a spustit naše nové webové stránky. Při jejich vývoji jsme se zaměřili hlavně na moderní design, poutavé fotografie a přehledné uspořádání nabídky. Stránky jsme pro jednodušší orientaci rozdělili do jednotlivých sekcí - restaurace, catering a svatba. Od jejich spuštění zaznamenáváme vaše milé ohlasy a jsme rádi, že díky rezervačnímu online systému, jsme Vám usnadnili zajištění rezervaci kdykoliv potřebujete a bez čekání na potvrzení.

Další neméně významnou událostí, která se u nás konala před zahájením Olympijských her v Riu, byla tisková konference u příležitosti představení projektu #drzimepalecky. Skupina sportovců, v čele se Zuzkou Hejnovou, Jardou Kulhavým, Bárou Špotákovou, Mirkou Knapkovou a Jirkou Prskavcem vyzývala své fanoušky, aby podpořili všechny české sportovce na olympijských hrách v Riu prostřednictvím nové aplikace. I my na Zlaté Praze jsme olympiádu horlivě sledovali a fandili všem našim sportovcům.

Také jste si nenechali ujít letošní Prague Roof Festival? My rozhodně ne. Naše terasa se poslední červencový pátek stala skvělým místem pro střešní party, plnou dobrého jídla, pití a hudby, o kterou se postarala energická DJka a saxofonista. Romantický západ slunce s nočním výhledem na Prahu už jen doladil pohodovou atmosféru celého večera.

Jakožto hrdí partneři třetího ročníku golfového turnaje D+D Real Czech Masters jsme měli tu čest v polovině srpna hostit předturnajovou tiskovou konferenci a gala večeři s největšími hvězdami turnaje - Jamie Donaldsonem, Lee Westwoodem a Johnem Dalyem, který dorazil do restaurace v tradičních pestrobarevných kraťasech. Co na tom, že se tisková konference konala v noblesní restauraci.

Dalo by se říct, že léto je dobou dovolených a odpočinku, ale jak sami vidíte, opak je pravdou. Nelenili jsme ani v horkých letních dnech a připravili jsme pro Vás zcela nové menu, doplněné o nabídku sezónních specialit. Budeme rádi, když nás v nejbližších dnech navštívíte a ohodnotíte, jak se nám to povedlo.

Mějte se krásně!

Tým restaurace Zlatá Praha

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Kontakt

Pařížská 30, 110 00 Praha 1

+420 296 630 914

prague@fairmont.com

Otevírací hodiny

Zavřeno z důvodu rekonstrukce
do 2023.

Rezervace Online

Zavřeno z důvodu rekonstrukce
do 2023.

Ohodnoťte nás

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Dojde-li mezi smluvními stranami ke sporu, má spotřebitel právo na jeho mimosoudní řešení. Návrh na mimosoudní řešení sporu podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, podá spotřebitel na Českou obchodní inspekci. Veškeré podrobnosti k mimosoudnímu řešení sporu jsou uvedeny na stránkách České obchodní inspekce (www.coi.cz).

Provozovatelem restaurace Zlatá Praha je společnost WIC Prague a.s., reg. č .: 07688580 se sídlem na nám. Curieových 43/5, 110 00 Praha 1, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 23995.