À la carte

menu

Sezónní

Králičí rillettes

s brokolicovým pyré a nakládanou karotkou

Drůbeží consommé

s jemnou galantínkou a kořenovou zeleninou, filo košíček

Sýrové arancini

s parmezánovým krémem s vinaigrettte z granátového jablka

Masovou fáší a foie gras plněná králičí roláda

podávaná na savojské kapustě se zauzenou slaninou

Limetková tartaletka

s meringue, sušeným goji a marinovanými plátky ananasu

Předkrmy a polévky

Farmářský krémový sýr

s macerovanou barevnou řepou, řepným pyré, zmrzlinou z kozího sýra a medovým gelem

Jalovcem ovoněné carpaccio z jelena sika

s marinovanými kaštany, šípkovým coulis a sýrem Grana Padano

Borovým dřevem zauzený filet z divokého lososa

s rakytníkovým želé, kumquatem a fialovou karotkou

Terinka z foie gras

s pistáciemi, svatojánskými ořechy, pečenou hruškou v karamelu a máslovou brioškou

Zauzený tataráček z hovězí svíčkové

s lanýžovým kaviárem, kachními škvarečky, dijonským dipem a celerovou slámou

Humří bisque ovoněný zázvorem

s pyré z kořenové zeleniny, humřím escabeche a mořským chřestem

Glazovaný telecí brzlík

s pohankovým rizotem, černým kořenem a kapustou

Hlavní jídla

Specialita šéfkuchaře

dle denní nabídky Vám bude doporučena obsluhou (možný příplatek)

Čerstvý filet z halibuta

s pečeným citronem, krémovou čočkou beluga, kaviárem malossol a řapíkatým celerem

Pomalu tažená, grilovaná chobotnice

s chorizo espumou a houbovým duxelles

Kroketa z kachního konfitu na zelném pyré

s restovanými jablky, kadeřávkem a silným jus

Presovaný, medem glazovaný vepřový bůček

s bramborovým pyré nastavovaným kroupami a čerstvou majoránkou

Grilovaný hovězí filet „Rossini“

s pečeným plátkem foie gras, čerstvým lanýžem, pastyňákovým pyré a sezonní zeleninou

Dušená telecí líčka na červeném víně a kořenové zelenině

se slaninovými špetzle a karamelizovanou cibulkou

Hřbet z jelena sika „Bourguignon“

se silnou vinnou omáčkou, kaštany a šalotkovým špenátem

Dezerty

Valrhona Amande skořepina

plněná čokoládovou pěnou s oříškovou křupinkou

Citron

s pistácií a kondenzovaným mlékem, kokosovou křupinkou a omáčkou z fíků a portského vína

Teplý sticky toffee puding

s karamelovým coulis a domácí štrúdlovou zmrzlinou

Výběr prémiových sýrů

s šalotkovým konfitem, kompotem ze sezonního ovoce a ořechy
2chodové menu 1 090 Kč
3chodové menu 1 490 Kč
4chodové menu 1 990 Kč

Na přání Vám obsluha poskytne menu s vyznačenými alergeny. Vezměte prosím na vědomí, že pro skupiny deseti a více hostů platí 10% servisní poplatek.
À la carte menu je určeno pouze pro rezervace do 10 osob. Pro větší počet osob Vám na požádání zašleme skupinovou nabídku. Kontaktujte prosím Kláru Pecháčkovou - food@icprague.com,
+420 296 630 522.

Kontakt

Pařížská 30, 110 00 Praha 1

+420 296 630 914

golden@icprague.com

Otevírací hodiny

MOMENTÁLNĚ ZAVŘENO

Vážení zákazníci,

restaurace až do odvolání uzavřena pro obědy a večeře (s výjimkou Nedělní brunch).

Rezervace Online

Vážení zákazníci,

kvůli aktuální situaci ohledně koronaviru je restaurace až do odvolání uzavřena (s výjimkou Nedělní brunch).

Ohodnoťte nás

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu.

Dojde-li mezi smluvními stranami ke sporu, má spotřebitel právo na jeho mimosoudní řešení. Návrh na mimosoudní řešení sporu podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, podá spotřebitel na Českou obchodní inspekci. Veškeré podrobnosti k mimosoudnímu řešení sporu jsou uvedeny na stránkách České obchodní inspekce (www.coi.cz).

Provozovatelem restaurace Zlatá Praha je společnost WIC Prague a.s., reg. č .: 07688580 se sídlem na nám. Curieových 43/5, 110 00 Praha 1, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 23995.